Wok van mini-groenten met noedels

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de olie in de wok en fruit er de uisnippers, lente-ui en knoflook in aan. Voeg er overige groenten aan toe en roerbak een paar minuten.
  • 3 Doe er de groentebouillon bij en voeg er een beetje water aan toe. Roer om en laat de groenten beetgaar worden. Breng verder op smaak met sojasaus en sesamolie.
  • 4 Vermeng groenten en noedels.
  • 5 Werk de borden af met verse koriander.

Wok van mini-groenten met noedels is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept