1 Meng de olie, het chilipoeder en de komijn in een schaal. Voeg de in fijne reepjes gesneden steaks toe, meng en zet opzij.
2 Ontpit 4 tomaten en snij ze in grote blokjes. Snij de Romeinse sla in sliertjes. Zet opzij.
3 Prak het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van 1 of 2 limoenen (afhankelijk van je eigen smaak) met behulp van een vork. Voeg de heel fijngesnipperde ui toe, de koriander en 1 ontpitte en in heel kleine blokjes gesneden tomaat. Meng en breng op smaak met peper en zout.
4 Bak het vlees bruin in een wok of grote braadpan op hoog vuur, breng op smaak met peper en zout.
5 Verwarm de tortilla’s tussen 2 borden in de microgolfoven.
6 Serveer alle ingrediënten apart, zodat elkeen zijn tortilla naar eigen smaak kan samenstellen.
Tortilla’s met rundvlees en guacamole is een recept van Delhaize