Paaslamsbout met pistachenootjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de pistachenootjes.
  • 2 Giet de witte wijn, de honing, de olijfolie en de specerijen in een aarden schotel. Meng alles en leg er de lamsbout in.
  • 3 Laat 2 uur op een koele plaats marineren en let erop dat u de lamsbout twee tot drie keer omdraait. Verwarm de oven voor op thermostaatstand 9 (270 °C).
  • 4 Laat de lamsbout, wanneer hij lang genoeg is gemarineerd, uitlekken. Bewaar de marinade.
  • 5 Kerf inkepingen over de hele bout en stop er de pistachenootjes in. Leg de lamsbout in een ovenschotel en braad hem 45 min in de warme oven.
  • 6 Overgiet het vlees geregeld met de marinade die u heeft bewaard. Dien de lamsbout in zijn geheel op en snij hem aan in het bijzijn van de gasten.

Paaslamsbout met pistachenootjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept