Zoek
Abrikozentoetje
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 abrikozen
200 g amandelpoeder
100 g boter
3 eieren
50 g gepelde amandelen
80 g lavendelhoning
50 g poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
2
Beboter royaal een bakvorm van 20 cm doorsnede en bestrooi met poedersuiker en vanillesuiker.
3
Snij de amandelen in dunne schijfjes.
4
Klop de eieren samen met de lavendelhoning en het amandelpoeder tot een gladde en homogene crème.
5
Snij de abrikozen in vier.
6
Giet de crème in de vorm en verdeel er de abrikoospartjes en daarna de amandelschijfjes over.
7
Laat 30 minuten bakken in de warme oven. Dien lauw op.
Abrikozentoetje is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker