Zoek
Abrikozenclafoutis
6
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
130 g bloem (gezeefd)
120 g fijne rietsuiker
4 grote eieren (bio)
3 dl melk
poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
500 g verse abrikozen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
2
Halveer en ontpit de abrikozen, snijd ze in kwarten. Verdeel de abrikozen over de bakvorm.
3
Klop in een grote schaal de eieren los met de suiker en de vanillesuiker.
4
Voeg de bloem toe en vermeng tot een glad beslag.
5
Schenk er de melk bij en roer glad.
6
Giet het beslag over de abrikozen en zet 35 minuten in de oven.
7
Neem het gebak uit de oven en laat afkoelen.
8
Bestuif de clafoutis voor het serveren met poedersuiker.
Abrikozenclafoutis is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Abrikozenclafoutis
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozenclafoutis (2)
45 min
Gebak
Bekijk recept
Abrikozenclafoutis
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozenclafoutis (2)
45 min
Gebak
Bekijk recept