Zoek
Salade van nectarines en bosbessen
4
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 koffielepels acaciahoning
4 blaadjes basilicum
200 g bosbessen
1 limoen
4 nectarines
1 eetlepel oranjebloesemwater
10 cl slagroom
Bereiding
1
Schil de nectarines en snij ze in fijne reepjes. Reinig de bosbessen.
2
Klop de honing, het limoensap en het oranjebloesemwater. Schik de nectarineschijfjes op de dessertbordjes tot een kroontje.
3
Verdeel hierover de bosbessen en bersprenkel ze met saus. Bedek alles met huishoudfolie en laat 30 minuten trekken in de koelkast.
4
Net voor het opdienen versier je het midden van het bord met een eetlepel slagroom. Bestrooi deze met basilicum.
Salade van nectarines en bosbessen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min
Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept