Salade van nectarines en bosbessen

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de nectarines en snij ze in fijne reepjes. Reinig de bosbessen.
  • 2 Klop de honing, het limoensap en het oranjebloesemwater. Schik de nectarineschijfjes op de dessertbordjes tot een kroontje.
  • 3 Verdeel hierover de bosbessen en bersprenkel ze met saus. Bedek alles met huishoudfolie en laat 30 minuten trekken in de koelkast.
  • 4 Net voor het opdienen versier je het midden van het bord met een eetlepel slagroom. Bestrooi deze met basilicum.

Salade van nectarines en bosbessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept