Zoek
Zebracoupes
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 potje appel-abrikozencompote
2 eetlepels boter of margarine
300 g donker roggebrood
2 eetlepels poedersuiker
1 reep bittere chocolade
room
1 zakje vanillesuiker
250 g viervruchtenconfituur
Bereiding
1
Verkruimel het roggebrood en bak het kruim samen met de suiker in de verhitte boter.
2
Meng goed. Laat afkoelen.
3
Maak in hoge glazen laagjes van achtereenvolgens roggebrood, appel-abrikozencompote, roggebrood en confituur tot alles op is.
4
Klop de room met de vanillesuiker stijf en vul de glazen ermee op.
5
Rasp de chocolade in grove stukken en versier de room hiermee.
Zebracoupes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker