Gelei van rode vruchten

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de citroen en hou de schil opzij. Laat de gelatineblaadjes weken in een slakom met koud water.
  • 2 Voeg er de citroenschil en de suiker aan toe en laat nog 5 minuten zachtjes koken.
  • 3 Wring de gelatine uit tussen de vingertoppen. Neem het sap van het vuur en laat er de gelatine in oplossen.
  • 4 Laat het mengsel afkoelen tot het lauw is en giet het door een fijne zeef.
  • 5 Giet 1 cm gelei op de bodem van individuele schaaltjes en laat 5 minuten opstijven in de koelkast.
  • 6 Verdeel hierover de rode vruchten en dan de rest van de gelei. Laat 4 uur opstijven in de koelkast.

Gelei van rode vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept