Gebakken roze pomplemoes in amandelsabayon

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pompelmoes en maak de parten los.
  • 2 Laat ze lichtjes kleuren in de boter in een pan met antiaanbaklaag, samen met de suiker. Hou warm.
  • 3 Klop in een steelpan au bain-marie (in kokend water) de eigelen, de suiker en het sinaasappelsap op met een elektrische klopper, waarbij je telkens een “8” maakt, tot de massa verdrievoudigd is in volume (+/- 10 min.).
  • 4 Voeg het amandelpoeder toe en klop nog 1 min. op.
  • 5 Verdeel de stukken pompelmoes over warme borden. Overgiet met de sabayon, bestrooi met de amandelschilfers en dien op.

Gebakken roze pomplemoes in amandelsabayon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikcarpaccio Met Amandelsabayon.
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzikcarpaccio Met Amandelsabayon
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept