Gekarameliseerde appeltjes met vanillesaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs volledig smelten in een kom.
  • 2 Schil de appels en snij in kleine blokjes. Bak al roerend op vrij hoog vuur in een sauteerpan met de boter. Bestrooi, wanneer ze goudbruin gebakken zijn, met suiker en blijf roeren tot ze karameliseren. Neem onmiddellijk van het vuur.
  • 3 Schik op de borden met een dresseerring, giet vanillesaus rondom en dien onmiddellijk op, eventueel versierd met een blaadje munt of citroenmelisse.

Gekarameliseerde appeltjes met vanillesaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept