Zoek
Cheesecake met rode vruchten en speculoos
4
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g boter een noot
5 eieren
160 g griessuiker
1 koffielepel vloeibaar vanillearoma (facultatief)
500 g ricotta
300 g rode vruchten naar keuze
200 g speculoos
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Bekleed de bodem van een ronde diepe taartvorm met bakpapier en smeer de rand lichtjes in met boter.
3
Verkruimel de speculoos tot poeder en voeg de gesmolten boter toe; meng goed.
4
Druk het speculoosmengsel met de rug van een lepel op de bodem.
5
Bedek met de rode vruchten (in stukken gesneden en ontpit indien nodig).
6
Meng de ricottakaas en de suiker met de garde, voeg de eieren en het vanillearoma toe.
7
Meng goed en giet op het fruit.
8
Bak 50 min. in de oven, maar laat de cheesecake nog 10 min. in de uitgeschakelde oven staan.
9
Laat volledig afkoelen, dek af en zet enkele uren in de koelkast. (Nog lekkerder wanneer je de cake een dag op voorhand maakt). 1
0
Haal wel of niet uit de vorm, zoals je zelf verkiest. 1
1
Serveer koud.
Cheesecake met rode vruchten en speculoos is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min
Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min
Gebak
Bekijk recept