1 Citroenen persen en ondertussen de boter zachtjes laten smelten, suiker en citroensap toevoegen en goed mengen, vervolgens de eieren 1 per 1 toevoegen en al roerend garen (tot het kookpunt brengen), giet vervolgens de mengeling in een schaaltje, doe er een folietje over en laat afkoelen in de frigo.
2 Bladerdeeg prikken, met bloemsuiker bestrooien en afbakken op 200°C, gedurende 10 minuten. Omdraaien, bestrooien met poedersuiker en verder afbakken op 200°C, gedurende 3 minuten. Laten afkoelen op een rooster, portioneren in rechthoekjes van ongeveer 2 cm op 8 cm.
3 Citroencrème in een spuitzak scheppen.
4 De zandkoekjes verbrijzelen tot een crumble, idem met de eiwitmeringues.
5 De strookjes bladerdeeg bestrijken met de citroencrème, daarop vervolgens wat fruit, afwerken met de crumble en de eiwitkrokantjes, facultatief nog wat scheutjes van limoencress, citroenmelisse of munt.