Crumble met nectarines en pistaches

7
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
  • 2 Pel de nectarines en snij ze in blokjes, doe er de cassonade bij en meng.
  • 3 Doe de bloem en de cassonade in een kom, voeg de in stukjes gesneden boter toe. Meng met de vingertoppen en verbrokkel tot een homogeen kruimelig geheel.
  • 4 Hak de pistaches in de elektrische hakmolen op hoge snelheid tot een mengsel van poeder en grote stukken. Voeg ze toe aan het kruimelige deeg.
  • 5 Bestrooi de bodem van een ovenschaal met 3 eetlepels van het deeg. Verdeel er de nectarines over. Bedek ze met de rest van het deeg en laat 25 min. in de oven bakken.
  • 6 Dien warm op met een bolletje vanille-ijs, lauw met vanillesaus of op kamertemperatuur simpelweg zonder iets erbij.

Crumble met nectarines en pistaches is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanille-ijs met gedroogde aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept