Chocolade- en kastanjeparfait met whisky

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de chocolade in stukjes en laat ze smelten in de microgolfoven of au bain-marie.
  • 2 Neem de chocolade van het vuur, roer er de zachte boter zorgvuldig onder. Voeg de kastanjecrème en de whisky toe, meng goed.
  • 3 Giet de bereiding in een siliconenbakvorm (in stervorm indien mogelijk) en laat 4 uur in de diepvriezer opstijven.
  • 4 Ontvorm op een serveerschaal en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten. Bestrooi met cacaopoeder en werk af met rode vruchten. Serveer koel, maar niet bevroren.

Chocolade- en kastanjeparfait met whisky is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept