Chocolademousse met rokerige whisky

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de chocolade fijn met een mes. Snij de boter in blokjes. Doe de chocolade, de boter en de whisky in een diepe schotel en smelt au bain-marie. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • 2 Scheid de eigelen van de eiwiten.
  • 3 Klop het eiwit op tot sneeuw. Voeg suiker toe en meng 1 minuut.
  • 4 Klop lichtjes 1 dooier en giet hem bij het chocolademengsel. Meng goed.
  • 5 Voeg twee lepels eiwit toe aan de chocoladecrème en meng zachtjes. Vervolg met de rest van het eiwit.
  • 6 Opdienen: Doe in een spuitzak met gekartelde rand en spuit in de glazen. Laat 1 u afkoelen alvorens op te dienen.

Chocolademousse met rokerige whisky is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept