Chocoladetaartjes met pistachenoten

12
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Doe de room, de gehakte chocolade, de in stukjes gesneden boter en 1 eetlepel suiker in een steelpan. Verwarm zachtjes tot een glad mengsel.
  • 3 Neem van het vuur en meng er het ei en de eigelen goed onder. Giet in een schenkbeker.
  • 4 Leg de taartbodems op de met bakpapier beklede ovenplaat. Vul ze met de chocoladebereiding en zet ze 8 à 10 minuten in de oven.
  • 5 Hak ondertussen de pistachenoten grof, meng ze met 1 eetlepel suiker en laat ze karamelliseren in een antikleefpan.
  • 6 Laat de taartjes afkoelen, bestrooi ze dan met de pistachenoten. Serveer op kamertemperatuur.

Chocoladetaartjes met pistachenoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Lopende chocoladetaartjes peer in rode wijn en vanille-ijs van Delhaize
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sandra’s chocoladetaartjes met pecannoten en rozemarijn
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartjes met karamel en zeezout
30 min Nagerecht
Bekijk recept