Zoek
Rucola met abrikozen en Parmaham
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels abrikozennectar
2 eetlepels ciderazijn
2 grote en verse abrikozen
4 eetlepels olijfolie
peper en zout
200 g rucola
4 sneden Parmaham
1 koffielepel sterke mosterd
Bereiding
1
Klop in een slakom 4 eetlepels olijfolie op met 1 koffielepel sterke mosterd, 2 eetlepels ciderazijn, 2 eetlepels abrikozennectar, peper en zout.
2
Voeg er 2 grote en verse fijngesneden abrikozen, 4 sneden parmaham in reepjes en 200 g rucola aan toe. Meng goed.
Rucola met abrikozen en Parmaham is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept