Tortilla met manchego

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 500 g geschilde en in dunne plakjes gesneden aardappelen 5 min. bakken in een diepe pan met 25 cl hete olijfolie. Bestrooi met zout, voeg 2 teentjes geperste knoflook toe en laat +/- 15 min. verder bakken op een matig vuur.
  • 2 Laat uitlekken en giet de bakolie weg. Klop in een grote kom 6 eieren op met 10 cl melk, zout, zwarte peper en 80 g geraspte manchego. Voeg dan de aardappelen toe. Bak het mengsel in de pan in 1 EL olijfolie.
  • 3 Eenmaal de massa vaste vorm aanneemt, laat je de tortilla nog even op een laag vuur verder bakken. Draai om en laat nog 4 min. bakken. Eet de tortilla warm, lauw of koud, bij voorkeur met een groene salade.

Tortilla met manchego is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept