Groene asperges uit de wok

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de asperges in stukken van 5 cm (schillen is niet nodig), snij de sjalotjes in halve ringen.
  • 2 Pel de garnalen en verwijder de rugader, snij de mango van de pit, schil de vrucht en snij deze daarna in repen.
  • 3 Verhit de olie in een wok en roerbak in korte tijd de asperges, voeg de sjalotjes toe en roerbak het geheel nog eens in 5 minuten.
  • 4 Voeg de garnalen toe, pers de knoflook erboven uit en schep het geheel voortdurend om.
  • 5 Voeg de mangoreepjes toe, evenals de suiker, de wijnazijn en de gevogeltefond, breng dit alles op smaak met rijkelijk zout en peper, laat het geheel nog 5 minuten zachtjes garen.
  • 6 Serveer met rijst.

Groene asperges uit de wok is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept