Scampi’s met pastis

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een diepe pan en fruit er de fijngesnipperde sjalot 5 min. in op zacht vuur.
  • 2 Pel ondertussen de vooraf ontdooide scampi’s.
  • 3 Doe het geperste knoflookteentje bij in de pan, meng 1 min., voeg dan de scampi’s toe en laat ze enkele minuten bakken, precies de nodige tijd om ze te kleuren.
  • 4 Overgiet met pastis en laat 1 min. inkoken op vrij hoog vuur. Voeg de verse room en het bindmiddel toe, meng goed en laat 2 min. sudderen. Voeg de gehakte peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Serveer warm als voorgerecht. Geef er knapperig brood bij.

Scampi’s met pastis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept