Zoek
Avocado met Thaise visballetjes
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels arachideolie
2 avocado's
1 eidooier
fleur de sel
1 koffielepel groene kerriepasta
200 g koolvisfilet
peper van de molen
20 cl verse light room
1 cm wasabipasta
Bereiding
1
Snij de visfilets in grove blokjes en doe in een mixerkom.
2
Voeg de eidooier en de groene kerriepasta toe.
3
Mix tot een pasta.
4
Maak de handen nat en rol kleine balletjes ter groottte van een knikker.
5
Verwarm de arachideolie in een antikleefpan en laat er de balletjes aan elke zijde in aanbakken.
6
Leg op keukenpapier en zet opzij.
7
Doe de room in een kom en voeg de wasabi toe. Meng tot een homogene massa.
8
Snij de avocado's in twee en verwijder de pit met een mes.
9
Giet een halve eetlepel room in de holte waar de pit zat en bedek met drie balletjes. 1
0
Leg op de borden en lepel er een beetje saus rond.
Avocado met Thaise visballetjes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min
Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept