Aardbeien met witte selder en gemarineerde reuzengarnalen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen. Verwijder de zwarte darm met een mesje en snij ze in de lengte doormidden. Leg ze mooi plat in een schaaltje.
  • 2 Pers de citroenen uit. Doe de olie, peper, zout en de gehakte peterselie bij het sap. Giet deze marinade over de garnalen en laat ze 1 uur staan op een koele plaats. Het citroensap zal ze doen "koken".
  • 3 Snij daarna de witte selder in heel kleine stukjes en strooi ze over de garnalen. Spoel de aardbeien onder water; droog ze voorzichtig af. Verwijder de kroontjes en schik de aardbeien rond de garnalen.
  • 4 Dien dit gerecht heel koel op met toasts van wit brood.

Aardbeien met witte selder en gemarineerde reuzengarnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept