Salade van pasta met hazelnoten en roquefort

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. Verkruimel de roquefort. Hak de hazelnoten in grote stukken.
  • 2 Klop de olijfolie en de notenolie, de azijn, zout en peper. Plet 50 g roquefort bij de vinaigrette om een dikke en homogene pasta te bekomen.
  • 3 Als de pasta gekookt is, laat hem dan goed uitlekken. Doe de pasta in een slakom. Voeg er de vinaigrette aan toe, meng dit alles en bestrooi de bereiding met de rest van de roquefort en de in stukken gehakte hazelnoten. Dien lauw op.

Salade van pasta met hazelnoten en roquefort is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept