Lentevlaai

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op thermostaatstand 6 (180 °C).
  • 2 Snij de wortelen en de rapen in schijfjes. Pers de look.
  • 3 Kook de groenten apart in gezouten kokend water; reken 25 minuten voor de worteltjes en 15 minuten voor de rapen.
  • 4 Houd ze enkele seconden onder stromend water en laat uitlekken.
  • 5 Klop de eieren samen met de dooier, de room, de melk, de geperste knoflook, de nootmuskaat, zout en peper.
  • 6 Beboter een bakvorm en schik daarin gelijkmatig de groenteschijfjes.
  • 7 Overgiet ze met de bereiding op basis van eieren en laat alles 25 minuten bakken in de warme oven. Dien warm op.

Lentevlaai is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker