Zoek
Zoutarme carpaccio van zalm en salsa met groene appel
6
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel roze peper
500 g rauwe zalm in carpaccio
2 kleine sinaasappels
0,5 rode ui (of 1 kleine)
0,5 komkommer
0,5 schaaltje bieslook
1 groene appel
olijfolie
peper
Bereiding
1
Schil de sinaasappels tot op het vruchtvlees, snij de partjes tussen de vliezen uit en snij ze in heel kleine blokjes.
2
Doe dit boven een bord om het vrijgekomen sap op te vangen.
3
Doe alles in een kleine kom.
4
Snipper de ui heel fijn.
5
Snij de halve komkommer (ongeschild) overlangs in
4
6
Verwijder de pitjes en snij in heel kleine blokjes.
7
Doe hetzelfde met de appel.
8
Doe alles bij in de kom, voeg de gesnipperde bieslook toe, 2 eetlepels olijfolie en de lichtjes fijngestampte roze peper.
9
Kruid met peper en meng goed. 1
0
Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast. 1
1
Net voor het serveren: schik de sneetjes rauwe zalm op de borden, voeg wat salsa toe en overgiet met een scheut olijfolie. 1
2
Dien meteen op. Serveer de resterende salsa apart en zet ook de pepermolen en de fles olijfolie op tafel. Geef er knapperig brood bij.
Zoutarme carpaccio van zalm en salsa met groene appel is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept
Zoutarme salade van groene linzen met verse munt en avocado
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept