Zeevruchten in deegjasje

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het stuk kabeljauw 8 minuten stomen.
  • 2 Hak het daarna in grove stukken en doe het in een slakom met 2 eetlepels prei- en -gruyèresaus, de helft van de garnalen, de gehakte dille, zout en peper.
  • 3 Laat lauw worden.
  • 4 Snij met een grote kom of een dessertbord 4 cirkels in het deeg.
  • 5 Verdeel de vulling over een helft van elke deegcirkel en vouw de andere helft erover. Knijp de randen samen.
  • 6 Leg de flappen op een ingevette bakplaat en bestrijk het deeg met het geklopte ei.
  • 7 Laat 15 tot 20 minuten bakken in de hete oven: het deeg moet mooi goudgeel zien.
  • 8 Schik de flappen op individuele borden en giet er de rest van de vooraf opgewarmde prei- en -gruyèresaus rond.
  • 9 Versier alles met de resterende garnalen.

Zeevruchten in deegjasje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groentetempura met sojasaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in een deegjasje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenten in een deegjasje van Lucy Kortram
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje In Deegjasje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept