Zoek
Foie gras met camparisaus
4
10 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels campari
4 clementinen
fleur de sel
4 plakken foie gras bereid in doek
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Breng het sap van 3 clementines en de campari aan de kook en laat op een hoog vuur tot de helft indikken.
2
Schik de plakken foie gras op borden en giet er saus rond.
3
Bestrooi met fleur de sel en breng op smaak met peper.
4
Werk af met schijfjes clementine.
Foie gras met camparisaus is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept