Foie gras met camparisaus

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het sap van 3 clementines en de campari aan de kook en laat op een hoog vuur tot de helft indikken.
  • 2 Schik de plakken foie gras op borden en giet er saus rond.
  • 3 Bestrooi met fleur de sel en breng op smaak met peper.
  • 4 Werk af met schijfjes clementine.

Foie gras met camparisaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept