Zoek
Omeletsoufflé met gerookte zalm
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 g boter
6 eieren XL groot kaliber
150 g gerookte zalmplakjes
4 takjes dille
75 g room
sap van 1/4 citroen
20 g zalmeitjes
zout en peper
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C). Boter een gratineerschotel in.
2
Breng de room aan de kook.
3
Hak de sneetjes zalm fijn. Mix ze met de keukenrobot fijn, samen met de room, het citroensap, zout en peper.
4
Scheid eiwitten van eigelen. Klop de eigelen op met de zalmpuree. Klop de eiwitten met een snuifje zout niet al te stevig op.
5
Meng 1/2 van de eiwitten krachtig onder het zalmmengsel en meng de rest er voorzichtig onder.
6
Giet het mengsel in de gratineerschotel en bak 15 minuten in de warme oven. Versier met zalmeitjes, dilletakjes en serveer meteen.
Omeletsoufflé met gerookte zalm is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept