Gebakken sint-jakobsvruchten met mangosaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een steelpannetje, samen met de sjalotten, de gember en de gehakte look. Laat 2 minuten fruiten totdat de sjalotten glazig zijn.
  • 2 Giet in de kom van een blender. Doe de sesamolie, de mirin, de chilisaus en de mango erbij. Mix tot puree. Doe er zout en peper bij. Doe de limoen erbij. Mix. Zet in de koelkast.
  • 3 Verhit de resterende olie in een bakpan met antikleeflaag.
  • 4 Maak kruisvormige insnijdingen in de sint-jakobsvruchten.
  • 5 Braad ze gedurende 1 minuut snel aan langs beide zijden.
  • 6 Verdeel de sint-jakobsvruchten over de borden. Bestrooi met fleur de sel en peper. Overgiet met de mangosaus. Versier met takjes munt.

Gebakken sint-jakobsvruchten met mangosaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept