Roze pompelmoes met cocktailsaus en surimi

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de pompelmoezen in 2 en hol ze uit. Neem ongeveer de helft van het vruchtvlees, verwijder alle velletjes, snij het vruchtvlees dan in kleine blokjes en laat ze uitlekken.
  • 2 Dep de binnenkant van de halve pompelmoezen droog en leg er een blaadje sla in.
  • 3 Meng de surimisnippers met de pompelmoesblokjes, de cocktailsaus, de yoghurt en de bieslook. Vul de halve pompelmoezen met deze bereiding. Zet ze in coupes.
  • 4 Versier elke pompelmoeshelft met 3 garnalen. Serveer goed koel.

Roze pompelmoes met cocktailsaus en surimi is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept