Zoek
Truffel van geitenkaas en oude Parmezaanse kaas met een vleugje cacao
4
10 min
Delhaize
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels balsamicocrème
4 eetlepels bittere cacaopoeder
1 koffielepel kaneelpoeder
1 koffielepel mignonnettepeper
100 g oude Parmezaanse kaas
peper van de molen
100 g verse geitenkaas
Bereiding
1
Doe de 3 eetlepels cacaopoeder, de mignonnettepeper en de kaneel in een bekertje en meng tot een homogeen geheel.
2
Snij de geitenkaas in 4 en maak 4 kleine balletjes in uw handpalm. Rol ze in de cacaomengeling zoals een truffel. Zet in de koelkast.
3
Meng de balsamicocrème met de rest van de cacaopoeder. Breng op smaak met peper en dien op met de oude Parmezaanse kaas.
Truffel van geitenkaas en oude Parmezaanse kaas met een vleugje cacao is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept