Bladerdeegtwist met tapenade

24
35 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besmeer 3 deegplakjes met de tapenade tot aan de randen.
  • 2 Bestrijk de 3 andere plakjes met het losgeklopte ei en leg ze omgekeerd en heel precies op de plakjes met de tapenade.
  • 3 Bestrijk ze met het losgeklopte ei en zet ze 20 min. in de koelkast.
  • 4 Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C en neem er de ovenplaat uit.
  • 5 Leg bakpapier op de plaat.
  • 6 Snij elk dubbel plakje met een scherp mesje in 8 repen.
  • 7 Neem de reepjes één voor één aan de uiteinden vast, draai ze vervolgens in tegengestelde richting en leg ze op de ovenplaat.
  • 8 Bestrijk de matte delen met het losgeklopte ei.
  • 9 Bak ze in 25 à 30 min. goudbruin in de oven. 1
  • 0 Laat volledig afkoelen op het ovenrooster.

Bladerdeegtwist met tapenade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept