2 Borstel de cantharellen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof. Bak ze op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
3 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
4 Prak de kaas, met behulp van een vork, met het ei, voeg dan de peterselie en cantharellen toe.
5 Meng goed en breng op smaak.
6 Snij de brickvellen in twee. Smeer een half vel lichtjes in met gesmolten boter, draai om, leg er een deel van de vulling op en rol op tot een hoorntje. Maak op deze manier 12 hoorntjes.
7 Leg de hoorntjes op de met bakpapier beklede ovenrooster en laat in de oven bakken gedurende 15 min., draai ze halverwegde de baktijd om.
8 Serveer warm bij het aperitief. Je kan ze ook serveren als voorgerecht, met een slaatje.
Knapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen is een recept van Delhaize