Bruschetta op Brabantse wijze

16
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor en neem er het ovenrooster uit.
  • 2 Snij de ciabatta schuin in 16 sneetjes. Smeer ze lichtjes in met olijfolie en leg ze op het ovenrooster. Bak ze in korte tijd goudbruin onder de grill. Laat ze vervolgens afkoelen op het rooster.
  • 3 Snij de radijsjes in plakjes en snipper de uitjes fijn.
  • 4 Besmeer de bruschetta met een fijn laagje pesto, bedek vervolgens met ricotta.
  • 5 Voeg de plakjes radijzen toe, de uitjes en peper.
  • 6 Serveer tamelijk snel zodat het brood knapperig blijft.

Bruschetta op Brabantse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept