Croque met parmaham en mozzarella

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de mozzarella uitlekken en snij in schijven.
  • 2 Halveer de teentjes knoflook en wrijf er het brood mee in.
  • 3 Besprenkel vervolgens met wat olie en bestrooi met oregano.
  • 4 Verdeel over 4 van de sneden eerst 50 g rucola en dan de mozzarella.
  • 5 Kruid met peper en (een beetje) zout.
  • 6 Leg op elk stapeltje een dubbel gevouwen plak ham en eindig met een snede brood.
  • 7 Bak in een pan met antiaanbaklaag (2 à 3 min. voor elke kant) of verwarm in een croque-monsieurmachine.
  • 8 Dien op met de rest van de rucola, op smaak gebracht met vinaigrette.

Croque met parmaham en mozzarella is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept