Zoutarme caponata met garnalen

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak in een stoofpan de aubergineblokjes 5 min. op een matig vuur in 3 EL olie.
  • 2 Haal ze uit de pan en bewaar ze.
  • 3 Bak nu de gesnipperde ui en de selder, de pijnboompitten en de paprika 5 min. op een laag vuur in de rest van de olie.
  • 4 Voeg de aubergines, geplette tomaten, azijn, suiker en peper toe.
  • 5 Roer om, dek af en laat 30 min. onder regelmatig roeren sudderen op een matig vuur.
  • 6 Doe er de garnalen bij, laat afkoelen en bewaar dan minstens 2 u. in de koelkast.
  • 7 Dien koud op.

Zoutarme caponata met garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept
Zoutarme salade van groene linzen met verse munt en avocado
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept