Omeletbrood met zwarte olijven

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de olijven. Bak de uien en de geperste knoflook 10 min. op een matig vuur in de olie. Voeg de tomaten en olijven toe en laat 10 min. sudderen op een matig vuur of tot de vloeistof verdampt is.
  • 2 Klop de eieren tot een omelet, samen met de kruiden, het met 2 eetlepels melk aangelengde maïszetmeel en de rest van de melk. Kruid met peper en zout.
  • 3 Voeg de gebakken tomaten toe en giet alles in een kleine, ingevette cakevorm. Laat 30 min. bakken in een hete oven op stand 6 (180°C). Laat afkoelen in de vorm. Snij in plakken en dien koud op.

Omeletbrood met zwarte olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept