Omelet met asperges op z’n Italiaans

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek het harde onderste gedeelte van de asperges af, maar schil ze niet. Kook gaar in lichtgezouten kokend water in 5 à 8 min., afhankelijk van de dikte. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Klop de eieren los met de melk. Voeg de kaas toe en de fijngehakte tomaten, breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verhit de olijfolie in een antikleefpan. Giet er, wanneer de pan goed warm is, de eieren in en laat stollen op matig vuur. Leg asperges en ham op een helft. Vouw de gebakken omelet in twee.
  • 4 Dien onmiddellijk op met een slaatje en ciabattabrood.

Omelet met asperges op z’n Italiaans is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept