Gekruide salade van rundvlees

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil het stuk gember en rasp het fijn.
  • 2 Pel de ui en hak hem fijn.
  • 3 Pel en pers de knoflook. Maak het piment schoon, snij het in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 4 Pers de limoen uit.
  • 5 Hak de pinda's in grote stukken en rooster ze ongeveer 3 seconden goudbruin in de pan met antikleeflaag.
  • 6 Klop de zonnebloemolie, de sesamolie, het limoensap en de sojasaus.
  • 7 Leg de rundercarpaccio in een diep bord in marinade, voeg de gember, het knoflook, het piment en de ui toe en laat alles 20 minuten trekken op een koele plaats.
  • 8 Maak het slahart schoon, verwijder de bladeren en leg ze in de vorm van een bloemkroon op individuele borden.
  • 9 Verdeel er de salade over en versier alles met plukjes koriander en geroosterde pinda's. Dien koel op.

Gekruide salade van rundvlees is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept