Caponata met garnalen

4
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergines en de paprika’s in blokjes, hak de ui en snij de selder fijn. Doe de olie in een grote, hoge pan en bak alles 10 minuten al roerend op middelhoog vuur.
  • 2 Voeg de tomaten toe, de olijven, de kappertjes, de azijn, de suiker, peper en zout. Meng, dek af en laat 20 minuten sudderen op zacht vuur.
  • 3 Roer er de garnalen onder, laat afkoelen en bewaar dan minstens 2 uur in de koelkast.
  • 4 Serveer koel met brood. Heel lekker als lunch- of antipastigerecht.

Caponata met garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept