Aardappelsalade met kip, appels en cider

4
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de geschilde aardappelen in kleine blokjes en stoom ze gaar in ongeveer 12 minuten.
  • 2 Breng de cider tot net onder het kookpunt en giet hem over de nog warme aardappelen. Laat afkoelen.
  • 3 Snij de grootste plakjes kipfilet in stukjes.
  • 4 Snij de selder in fijne reepjes.
  • 5 Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Overgiet onmiddelijk met het citroensap en meng. Voeg de selder toe, de kip, de mayonaise, de bieslook, de uitgelekte aardappelen en 5 cl cider. Meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Dek af en zet 1 uur in de koelkast vooraleer te serveren.

Aardappelsalade met kip, appels en cider is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met konijn en pancetta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept