Garnalensoep met tomaten en whisky

4
35 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en hak hem fijn.
  • 2 Doe hetzelfde met de look.
  • 3 Laat de boter smelten in een grote kookpan en laat daarin de ui slinken.
  • 4 Giet de whisky erbij en flambeer.
  • 5 Doe er dan de garnalen bij en laat twee minuten stoven.
  • 6 Giet de gepelde tomaten in blokjes en de gevogeltebouillon erover.
  • 7 Laat 20 minuten lichtjes sudderen.
  • 8 Mix vervolgens tot een gladde soep.
  • 9 Kruid bij met zout en peper en dien heet op met een toast van stokbrood.

Garnalensoep met tomaten en whisky is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)
15 min
Bekijk recept
Romige garnalensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept