Erwtensoep met roggecroutons (Hernekeitto)

4
35 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de erwten volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 2 Verwarm de olie in een soeppot. Fruit de ui en de wortelen. Voeg de erwten en de bouillon toe, samen met het gerookte spek en het kruidentuiltje.
  • 3 Deksel op de pan. Breng aan de kook. Zet dan het vuur lager. Laat 45 minuten sudderen.
  • 4 Neem het kruidentuiltje en het vlees uit de pan. Snij het vlees in kleine stukjes.
  • 5 Mix de soep en doe er het vlees weer bij.
  • 6 Schep de soep in soepkommen of diepe borden. Garneer met zure room. Strooi er wat croutons en baconchips over.

Erwtensoep met roggecroutons (Hernekeitto) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept