Zoek
Velouté met camembert
4
35 min
Delhaize
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 aardappelen (250 g)
1 zakje broodkorstjes met look
0,5 camembert (125 g)
2 dikke uien
2 eetlepels olijfolie
50 g oud broodkruim
peper en zout
2 vetarme gevogeltebouillonblokjes
Bereiding
1
Verwarm de olie in een stoofpot en fruit er de grofgehakte uien in.
2
Snij de geschilde aardappelen, het brood en de camembert in blokjes. Doe alles bij in de pot, evenals 1 l water.
3
Voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat 20 min. zacht koken.
4
Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Serveer heel warm met de broodkorstjes.
Velouté met camembert is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept