Zoek
Caponata express
4
35 min
Delhaize
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bakje groene en zwarte olijven in schijfjes (125 g)
3 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels fijngehakte basilicum
2 eetlepels kappertjes
5 eetlepels olijfolie
2 pakjes diepgevroren gegrilde groenten met basilicum (Crops – 2 X 450 g)
peper en zout
30 g pijnboompitten
Bereiding
1
Laat, op kamertemperatuur, de groenten in een vergiet ontdooien.
2
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
3
Doe de uitgelekte groenten in een slakom met de schijfjes olijven, kappertjes, olie, azijn en pijnboompitten.
4
Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
5
Dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast rusten.
6
Neem de caponata 20 min. op voorhand uit de koelkast.
Caponata express is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscouscaponata met aubergine
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept