Selderijkoeken met sesam

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de knolselder en snij hem in 4 schijven van ± 1 cm dik.
  • 2 Laat de schijven 10 min. koken in gezouten water met het deksel erop. Meng het paneermeel en de sesamzaadjes.
  • 3 Klop de eieren tot een omelet met zout, peper en nootmuskaat.
  • 4 Als de selderijschijven gekookt zijn, laat ze dan uitlekken, droog ze af met een propere vaatdoek en rol ze achtereenvolgens in het meel, de omelet en het paneermeel.
  • 5 Leg de schijven in de pan en braad ze aan weerszijden 3 min. aan in de warme boter. Ze moeten mooi goudbruin zien.

Selderijkoeken met sesam is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept