Zurige aardappelsalade

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen 30 min. in gezouten water.
  • 2 Giet ze af, schil ze en snij ze in dikke schijfjes.
  • 3 Hak de bieslooksteeltjes fijn.
  • 4 Spoel de citroenen en droog ze af.
  • 5 Verwijder met een fijne rasp de schil en vang het sap op, alsook dat van de citroen.
  • 6 Laat de boter op een zacht vuur smelten.
  • 7 Voeg daarbij de room, het sap en de schil van de limoenen.
  • 8 Doe er zout en peper op en meng.
  • 9 Meng in een slakom de aardappelschijfjes en de saus. 1
  • 0 Bestrooi met de gehakte bieslook en laat afkoelen.

Zurige aardappelsalade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zelfgerookte makreel
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelflapjes met blauwe bessen
Nagerecht
Bekijk recept
Riverkreeft met mango chutney
40 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde appelen 'Amandine' met gedroogd fruit
Nagerecht
Bekijk recept