Zoek
Zurige aardappelsalade
4
35 min
Delhaize
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bosje bieslook
50 g boter
1 citroen
2 onbehandelde limoenen
800 g vastkokende aardappelen
6 eetlepels verse room
zout en peper
Bereiding
1
Kook de aardappelen 30 min. in gezouten water.
2
Giet ze af, schil ze en snij ze in dikke schijfjes.
3
Hak de bieslooksteeltjes fijn.
4
Spoel de citroenen en droog ze af.
5
Verwijder met een fijne rasp de schil en vang het sap op, alsook dat van de citroen.
6
Laat de boter op een zacht vuur smelten.
7
Voeg daarbij de room, het sap en de schil van de limoenen.
8
Doe er zout en peper op en meng.
9
Meng in een slakom de aardappelschijfjes en de saus. 1
0
Bestrooi met de gehakte bieslook en laat afkoelen.
Zurige aardappelsalade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgerookte makreel
5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelflapjes met blauwe bessen
Nagerecht
Bekijk recept
Riverkreeft met mango chutney
40 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde appelen 'Amandine' met gedroogd fruit
Nagerecht
Bekijk recept