Gevulde courgettes op Provençaalse wijze

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de courgettes in 2 en verwijder de pitten met een lepel. Laat de aldus verkregen "vlootjes" 3 min. koken in gezouten kokend water, laat ze vervolgens voorzichtig uitlekken.
  • 2 Fruit de gehakte uien in een bakpan met 3 eetlepels olie. Doe er na 3 min. de geperste teentjes look en de Provençaalse kruiden bij. Meng 2 min. en doe er het verkruimelde brood bij. Laat alles nog even mooi goudbruin bakken. Neem van het vuur, giet er de melk en vervolgens de eieren bij, meng goed en kruid af.
  • 3 Olie een overnschotel in, leg daarop de courgettes en vul ze met de uienbereiding. Bestrooi met parmezaan en laat 25 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 6 - 180°C).
  • 4 Dien warm op bij de gegrilde gerechten.

Gevulde courgettes op Provençaalse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept