Aardappelen in papillot met kaffirblad

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm 60 cl water en los het bouillonblokje op. Voeg de olijfolie, kaffirpasta en peper toe en meng.
  • 2 Was de aardappelen en snij ze in de lengte in fijne schijfjes. Haal het loof van de waterkers.
  • 3 Knip 4 grote vierkanten uit bakpapier en vouw ze in twee. Plooi de onderkant en zijkanten nog enkele keren tot een zak. Verdeel de aardappelschijven, de niet-gepelde lookteentjes en het waterkersloof over de zakjes. Giet de bouillon erover, sluit hermetisch en leg de papillotten op een ovenplaat. Bak 30 minuten. Versier met wat waterkers en serveer goed warm.

Aardappelen in papillot met kaffirblad is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure Soep Met Garnalen En Citroengras
20-30 min -
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept