Zoek
Salade van ratjes, lente-uitjes, radijzen, waterkers en wasabiyoghurt
4
Delhaize
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg geschilde ratjes
1 bundel lente-uitjes
1 bundel radijzen
1 bundel waterkers
15 g wasabi
100 g zure room
100 g Turkse yoghurt
zout en peper
olijfolie
Bereiding
1
E-mail
2
Print dit recept
3
1 kg geschilde ratjes
4
1 bundel lente-uitjes
5
1 bundel radijzen
6
1 bundel waterkers
7
15 g wasabi
8
100 g zure room
9
100 g Turkse yoghurt 1
0
zout en peper 1
1
olijfolie 1
2
Halveer de aardappels en kook ze gaar. 1
3
Snipper de lente-uitjes en snijd kwartjes van de radijzen. 1
4
Pluk de waterkers en was hem grondig in koud water, zwier nadien droog. Maak een dressing van de wasabi, zure room, yoghurt en zout. 1
5
Kruid de sla nog met olijfolie, peper en zout en schik in een schaal. 1
6
Lepel er dan de dressing over.
Salade van ratjes, lente-uitjes, radijzen, waterkers en wasabiyoghurt is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept