Salade van ratjes, lente-uitjes, radijzen, waterkers en wasabiyoghurt

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 E-mail
  • 2 Print dit recept
  • 3 1 kg geschilde ratjes
  • 4 1 bundel lente-uitjes
  • 5 1 bundel radijzen
  • 6 1 bundel waterkers
  • 7 15 g wasabi
  • 8 100 g zure room
  • 9 100 g Turkse yoghurt 1
  • 0 zout en peper 1
  • 1 olijfolie 1
  • 2 Halveer de aardappels en kook ze gaar. 1
  • 3 Snipper de lente-uitjes en snijd kwartjes van de radijzen. 1
  • 4 Pluk de waterkers en was hem grondig in koud water, zwier nadien droog. Maak een dressing van de wasabi, zure room, yoghurt en zout. 1
  • 5 Kruid de sla nog met olijfolie, peper en zout en schik in een schaal. 1
  • 6 Lepel er dan de dressing over.

Salade van ratjes, lente-uitjes, radijzen, waterkers en wasabiyoghurt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept